Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici

 Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici este noul produs Fares destinat sugarilor si  copiilor mici.

Conform producatorului,  noul produs contribuie la reducerea temperaturii corpului la sugari si copii mici, avand efect antiinflamator si antiinfectios, fiind  astfel recomandat in stari febrile si dureri. 

Ingredintele principale ale noului produs sunt:Trifoiştea de baltă care datorită acidului cafeic, acidului clorogenic şi flavonoidelor din compoziţie, manifestă proprietăţi de reducere a inflamaţiilor şi a temperaturii corpului, proprietăţi demonstrate prin studii clinice; Genţiana şi ţintaura  care conţin substanțe amare folosite tradițional pentru reducerea temperaturii corpului; Frunze de coacăz negru care susţin această acţiune prin flavonoidele din compoziţia lor, noni si frunze de maslin. 

Supozitoarele  Fitofebril sunt contraindicate celor care prezinta o  hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Produsul poate fi administrat sugarilor incepand cu 3 luni , timp de 2-4 zile si se poate asocia cu siropul Biosept A19 din gama Mami şi Bebe.

NU ONLINE
Sfaturi/Stiri naturiste

Paste Konjac

Pastele din făină de konjac (cunoscute şi ca paste shirataki sau tăiţei, sau noodles) sunt  folosite mai ales pentru slabit, pentru cei diabetici, pentru sportivi, pentru cei care tin un regim sa ..
Full Article

Posted: 19/03/2015

Faina din Konjac/Glucomannan

Rădăcina uscată de konjac/Faina  conține glucomannan, o polizaharidă ce face jeleul de konjac foarte vâscos și care este responsabilă pentru numeroasele beneficii aduse sănătății:   ..
Full Article

Posted: 19/03/2015

Constipatia- sfaturi si remedii naturiste pentru combaterea ei

Constipatia este una dintre cele mai frecvent  intalnite probleme digestive cu care ne confruntam.   Frecventa scaunelor variaza foarte mult de la persoana la persoana, de la o  ..
Full Article

Posted: 07/03/2015

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici este noul produs Fares destinat sugarilor si  copiilor mici. Conform producatorului,  noul produs contribuie la reducerea temperaturii ..
Full Article

Posted: 09/02/2015

BIO Sprirulina concentrata

Incepand cu 15 octombrie in magazinele naturiste PLAFARIA gasesti BIO Spirulina concentrata ( 500 mg pudra de spirulina BIO in fiecare tableta). BIO Spirulina NaturHelp este CEA MAI CONCENTRATA for ..
Full Article

Posted: 05/11/2014
View All News
Plafaria.ro- produse naturiste BIO,RAW, VEGAN online © 2019