Paste Konjac

Paste Konjac

Pastele din făină de konjac (cunoscute şi ca paste shirataki sau tăiţei, sau noodles) sunt  folosite mai ales pentru slabit, pentru cei diabetici, pentru sportivi, pentru cei care tin un regim sarac in acrbohidrati,  pentru cei  care au probleme cu constipatia  sau probleme de colon, pentru cei alegici la gluten, soia, etc.

Nu conţin gluten, soia, zahăr şi nici grăsime . Sunt foarte des folosite in dieta Dukan.

Mai mult decât atât, au doar 9 calorii la 100g, în timp ce o 100g de paste convenţionale au măcar 130 calorii.

Se găsesc ( în toate magazinele naturiste PLAFARIA şi pe www.plafaria.ro) sub diferite forme precum: taitei laţi, fidea, bob de orez, foi de lasagne, spaghete, găluşte.

Nu au un gust al lor propriu, chiar dacă la deschiderea ambalajului se sesizează un miros ciudat,(copilul meu îl asociază cu cel de peşte ), mirosul dispare odată cu clătirea pastelor.

Întrucât pastele se conservă în lichid, este necesar ca înainte de a fi gătite, să se clătească bine cu multă apă rece, dupa care se scurg, se fierb aprox 5-10 minute, se scurg iarăşi bine, apoi pot fi folosite în mâncare. Este important să se scurgă bine, ( în strecurătoare) ca să nu lase apa în farfurie.

Nu-şi măresc volumul datorită fierberii, au o consistenţă elastică şi chiar după ce sunt gătite îndelungat, NU SE RUP UŞOR, dar în schimb SE TAIE FOARTE UŞOR( copilul meu a preferat să şi le taie).

La prima degustare, rămâi surprins de textură ( uşor cauciucată zic unii, !!), dar faptul că împrumută din gustul mâncării cu care sunt asociate le face să fie bine acceptate, inclusiv de către copii.

NU ONLINE
Sfaturi/Stiri naturiste

Paste Konjac

Pastele din făină de konjac (cunoscute şi ca paste shirataki sau tăiţei, sau noodles) sunt  folosite mai ales pentru slabit, pentru cei diabetici, pentru sportivi, pentru cei care tin un regim sa ..
Full Article

Posted: 19/03/2015

Faina din Konjac/Glucomannan

Rădăcina uscată de konjac/Faina  conține glucomannan, o polizaharidă ce face jeleul de konjac foarte vâscos și care este responsabilă pentru numeroasele beneficii aduse sănătății:   ..
Full Article

Posted: 19/03/2015

Constipatia- sfaturi si remedii naturiste pentru combaterea ei

Constipatia este una dintre cele mai frecvent  intalnite probleme digestive cu care ne confruntam.   Frecventa scaunelor variaza foarte mult de la persoana la persoana, de la o  ..
Full Article

Posted: 07/03/2015

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici

Fitofebril- supozitoare pentru sugari și copii mici este noul produs Fares destinat sugarilor si  copiilor mici. Conform producatorului,  noul produs contribuie la reducerea temperaturii ..
Full Article

Posted: 09/02/2015

BIO Sprirulina concentrata

Incepand cu 15 octombrie in magazinele naturiste PLAFARIA gasesti BIO Spirulina concentrata ( 500 mg pudra de spirulina BIO in fiecare tableta). BIO Spirulina NaturHelp este CEA MAI CONCENTRATA for ..
Full Article

Posted: 05/11/2014
View All News
Plafaria.ro- produse naturiste BIO,RAW, VEGAN online © 2019