Meniu
Coș cumpărături

Pentru Sportivi

Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 capsuleL-Glutamina este cel mai abundent aminoacid din compoziția mușchilor și a sângelui, fiind prezentă în fiecare celulă a corpului. Are o contribuție  esențială la sinteza proteinelor și în  procesele de detoxifiere. Glutamina este principala surs..
19,90RON
Producator: ALB-GOLD
FUSILLI BIO din făină de grâu DUR, cu ROȘII și SPANACbogate în PROTEINE (12%) Făina Semolina este obținută din GRÂU DUR, are un conținut REDUS de GLUTEN și mai multe PROTEINE.Datorită  conținutului RIDICAT de PROTEINE, sunt  recomandate VEGANILOR, SPORTIVILOR, celor ce doresc un ..
15,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE FUSILLI BIO DIN HRISCA 250G ALB GOLDFĂRĂ GLUTEN        FĂRĂ OUbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de  PROTEINE VEGETALE. Conțin: 100% făină de hrișcă* p..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE PENNE BIO din făină de OREZ100% făină INTEGRALÄ‚ de OREZ. Certificate FÄ‚RÄ‚ GLUTEN.Datorită faptului că  sunt GARANTAT fără GLUTEN, sunt recomandate persoanelor care EVITÄ‚ GLUTENUL, copiilor cu intoleranță la gluten, etc. Ingrediente: Făină integrală de orez provenită din ..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE PENNE BIO din făină de OREZ BRUNContin 100% făină de OREZ BRUNcertificate FĂRĂ GLUTENDatorită faptului că sunt GARANTAT fără GLUTEN, sunt recomandate persoanelor care EVITĂ GLUTENUL, copiilor cu intoleranță la gluten.Ingrediente: făină integrală de orez brun provenită din Agricultura Ecol..
13,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din HRIȘCĂFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  23% PROTEINE          9.2% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMIRecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, ..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din LINTE ROŞIEFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  23% PROTEINE          6% FIBRERecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, persoane active care doresc un plus de..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din NĂUTFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  20% PROTEINE          11% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMICertificate BIO şi VEGAN( de POST)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în c..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
Paste PROTEICE BIO din LINTE ROŞIEFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUoferă  13% PROTEINE         5.4% FIBREconţinut REDUS de CARBOHIDRAŢI şi GRĂSIMIRecomandate pt persoanele cu INTOLERANŢĂ la GLUTEN, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGA..
14,90RON
Producator: ALB-GOLD
PASTE SPAGHETE BIO DIN  100% HRISCA 500GFĂRĂ GLUTEN       FĂRĂ OUFARA LAPTEbogate în PROTEINE (12%) şi FIBRE (9.2%)Recomandate pt persoanele cu INTOLERANȚĂ la GLUTEN, pentru SPORTIVI, persoane VEGANE, active care doresc un PLUS de PROTEINE VEGETALE.Conțin: 100% făină d..
16,90RON
Producator: Apiland
Beneficiile mișcării se fac simțite atât fizic prin activarea mușchilor cât și psihic prin îndepărtarea stresului și anxietății. Activitatea fizică este indicată pentru buna funcționare a organismului și este obligatoriu recomandată pentru o recuperare eficace după o problemă de sănătate mai gravă. ..
25,50RON
Producator: ALB-GOLD
TĂIȚEI NOODLES BIO din făină INTEGRALĂ   bogati în PROTEINE (15%) şi FIBRE (12%)Recomandate pt persoanele  care vor să evite glutenul, pt cei care ţin DIETE sărace în carbohidraţi, SPORTIVI, VEGANI, persoane active care doresc un PLUS de PROTEINE VEGETALE. Ingrediente: făină inte..
11,50RON
Producator: NaturHelp
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete vegetaleZincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar şi osos, la menținerea  vederii normale şi a sănătății  părului, pielii şi unghiilor. Menținerea fertilității și reproducerii normale cât şi a concentr..
24,90RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citeste politica de confidentialitate