• Igienizant antibacterian 70% alcool 50ML Saniderm

Igienizant antibacterian 70% alcool 50ML Saniderm

  • Saniderm
  • Igienizant antibacterian 70% alcool 50ML Saniderm
  • În Stoc
  • 7,50RON

- OR -

Sănătatea ta, este în mâinile tale!

SaniDerm este ideal când nu ai apă și săpun la îndemână. În mașină, la birou în parc, la școală,  în călătorii sau la sală, SaniDerm este soluția pentrui igiena mâinilor tale.

Cu o concentrație  de 70% alcool  izopropilic, SaniDerm vă poate proteja împotriva virusurilor și bacteriilor.

Conține aloe vera și glicerină, pentru o curățare și îngrijire delicată a pielii. Aloe vera conține agenți antiseptici (acid salicilic, acid cinamic, fenoli și sulf) care inhibă dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor și virusurilor.

Uleiul esențial de lavandă are proprietăți antibacteriene și cicatrizante asupra pielii.

Acidul lactic favorizează reînnoirea celulelor, îmbunătățește textura și aspectul pielii.  Hidratează și întărește bariera naturală de protecție a pielii.

Nu usucă pielea, datorită mixulul de ingrediente cu rol  dezinfectant, dar și hidratant, ceea ce o recomandă  pentru întreaga familie.

Se usucă rapid, nu pătează hainele. Miros plăcut de lavandă!

Utilizare: Se aplică pe mâini și se freacă (inclusiv între degete și dosul palmei),  timp de 30 secunde, până la completa evaporare a lichidului.

Inci: Isopropyl alcohol, Demineralised water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid, Lavandula Angustifolia Oil (geraniol, linalool, limonene).

Produs în UE.  Produs notificat la CPNP cu nr 3310248.

ATENȚIONĂRI  A nu se aplica pe răni deschise și pe față. A se evita contactul cu ochii și mucoasele.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolență și amețeală. Iritant pentru ochi. CUVÂNT DE AVERTIZARE: PERICOL.

Cantitatea neta 50ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dezinfectant, maini, igienizant, alcool, glicerina, aloe vera, natural, virusi, bacterii,