• PACHET PROMO: Igienizant pentru SUPRAFETE 70% alcool 100ML+Spray Igienizant MAINI 70% alcool 100ML CADOU

PACHET PROMO: Igienizant pentru SUPRAFETE 70% alcool 100ML+Spray Igienizant MAINI 70% alcool 100ML CADOU

  • Saniderm
  • PACHET PROMO:Spray Igienizant SUPRAFETE+Spray Igienizant MAINI
  • În Stoc
  • 29,80RON
  • 14,90RON

- OR -

PACHET PROMOȚIONAL

Spray Igienizant pentru  MÂINI  70% alcool, 100ML Saniderm +Spray Igienizant pentru SUPRAFETE 70% alcool 100ML CADOU

Spray Igienizant pentru  MÂINI  70% alcool, 100ML Saniderm

SaniDerm este ideal când nu ai apă și săpun la îndemână. În mașină, la birou în parc, la școală,  în călătorii sau la sală, SaniDerm este soluția pentrui igiena mâinilor tale.

Cu o concentrație  de 70% alcool  izopropilicSaniDerm vă poate proteja împotriva virusurilor și bacteriilor.

Conține aloe vera și glicerină, pentru o curățare și îngrijire delicată a pielii. Aloe vera conține agenți antiseptici (acid salicilic, acid cinamic, fenoli și sulf) care inhibă dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor și virusurilor.

Uleiul esențial de lavandă are proprietăți antibacteriene și cicatrizante asupra pielii.Acidul lactic favorizează reînnoirea celulelor, îmbunătățește textura și aspectul pielii.  Hidratează și întărește bariera naturală de protecție a pielii.

Nu usucă pielea, datorită mixulul de ingrediente cu rol  igienizant, dar și hidratant, ceea ce o recomandă  pentru întreaga familie.

Se usucă rapid, nu pătează hainele. Miros plăcut de lavandă!

Utilizare: Se aplică pe mâini și se freacă (inclusiv între degete și dosul palmei),  timp de 30 secunde, până la completa evaporare a lichidului.

Inci: Isopropyl alcohol, Demineralised water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid, Lavandula Angustifolia Oil (geraniol, linalool, limonene).

Produs în UE. Produs notificat la CPNP cu nr 3310248.

Știati că ORGANIZAȚIA MONDIALĂ a SĂNĂTAȚII recomandă SOLUȚIA igienizantă și NU GELUL igienizant? SOLUȚIA lichdă pătrunde în toate cutele, ridurile pielii, inclusiv sub UNGHII, ceea ce GELUL NU FACE!

ATENȚIONĂRI  A nu se aplica pe răni deschise și pe față. A se evita contactul cu ochii și mucoasele.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolență și amețeală. Iritant pentru ochi. CUVÂNT DE AVERTIZARE: PERICOL.

Igienizant pentru SUPRAFETE 70% alcool 100ML

Igienizează-ți TELEFONUL, VOLANUL, LAPTOP-ul, mânerele, clanțele, tastatura, blaturile cu solutia igienizantă pentru SUPRAFEȚE SaniDerm.

Ambalajul practic, prevăzut cu pulverizator le face UȘOR de folosit, de purtat în geantă, în masină, la birou.

SaniDerm pentru SUPRAFEȚE este ideală pentru igienizarea zilnică a suprafețelor lavabile. Poate fi folosită acasă, la birou, în spații industriale etc. Cu o concentrație de 70% alcool și adaos de  clorură de benzalconiu, SaniDerm  igienizează orice suprafață, îndepărtând virusurile și bacteriile.

Utilizare: Se aplică ca atare (nediluat) prin pulverizare pe suprafața care în prealabil a fost  curățată cu o soluție detergentă. Timp de acțiune: 5 minute. 

Inci: Ethanol, Isopropyl alchool, Demineralised water, Benzalkonium Chloride.

FĂRĂ CLOR/  FĂRĂ PEROXID/NU  DECOLOREAZĂ

FĂRĂ clătire/ FĂRĂ diluare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Mainbanner1
Mainbanner3
Mainbanner2
Mainbanner4