• SPIRULINA 1000MG 100 COMPRIMATE NATURHELP

SPIRULINA 1000MG 100 COMPRIMATE NATURHELP

  • NaturHelp Romania
  • SPIRULINA 1000MG 100 COMPRIMATE NATURHELP
  • În Stoc
  • 28,90RON

- OR -

Spirulina este o  importantă sursă de clorofilă, vitamine  (în special vitamina B12), amnoacizi,  minerale (calciu, fier) și acizi grași Omega-3,6 și 9. Datorită conţinutului  mare  de  fier, contribuie la reducerea oboselii şi  extenuării şi susţine sistemul imunitar. 

Riboflavina, vitamina B  ce contribuie la funcționarea normală  a sistemului nervos,  a vederii  şi  globulelor roșii   se găseşte din plin în spirulina. Tiamina, ( vit B1) responsabilă de menținerea sănătății psihice  şi funcționarea normală a inimii este un alt nutrient important prezent în spirulina.

Prin bogaţia de nutrienţi naturali, sprijină organismul aflat în situaţii solicitante, mecanismul de refacere fizică şi psihică, compensează deficienţele  datorate unei diete sau unui regim alimentar, fiind o sursă valoroasă de aminoacizi esenţiali, proteine uşor digerabile, minerale, beta caroten.

Spirulina conţine  minim 50% proteine, care contribuie la creşterea masei musculare şi la sănătatea sistemului osos. Spirulina este și sursă de clorofilă care detoxifică, accelerează  eliminarea toxinelor. Ideală pentru sportivi, persoane active, cât şi pentru  bătrâni şi  copii.

Informații nutriționale/comprimat: 1000mg  pudră  din  alga  Spirulină  Platensis. Tablete fără excipienţi, obţinute prin presarea mecanică a pudrei de spirulină.

Mod de utilizare: 1-2 ta comprimate  de 2 ori/zi, după mese. Copii peste 3 ani: pot folosit spirulina 500mg, 1-3 tablete/zi. Se poate administra în cure relungite de  90-180 zile, cu pauze de 10 zile şi în paralel cu alte tratamente convenţionale.

Atenționări : Conţine substanţe cu potenţial alergen (alge) A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se administra persoanelor alergice la oricare din ingrediente. A se păstra în ambalajul închis.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: SPIRULINA, 1000MG, 100, NATURHELP, ENERGIE, VITAMINE, MINERALE, IOD, DETOXIFIERE, ALGA, B12, CALCIU, SISTEMUL OSOS, IMUNITATE

Mainbanner1
Mainbanner3
Mainbanner2
Mainbanner4