• Extract hidropropilenglicolic de lemn dulce, 50 ml, Herbagen

Extract hidropropilenglicolic de lemn dulce, 50 ml, Herbagen

  • Herbagen
  • Extract hidropropilenglicolic de lemn dulce, 50 ml, Herbagen
  • În Stoc
  • 7,10RON

- OR -

Lemnul-dulce este o plantă erbacee, perenă, comună în sudul Europei și în orient, ale cărei rădăcini au gust dulce-amar, cu frunze imparipenat-compuse, flori mici, liliachii și fructe spinos-păroase. În scopuri medicinale se recoltează părțile subterane, rădăcinile.

Conține 5-10% glicirizină (unele proveniențe pînă la 20%), care este sarea de potasiu, calciu sau magneziu a acidului glicirizic.

Acidul glicirizic conține în molecula lui două molecule de acid glucuronic și o moleculă de acid gliciretic de natură triterpenică.

Pe lîngă glicirizină, rădăcina mai conține: acid glabric tot de natură triterpenică, derivați de natură flavonoidică : licviritina și izolicviritina.

Un hormon estrogen de natură steroidică similar estradiolului, 2-4% rezine, 0,5-1% lipide, 20-30% amidon, 4-8% zaharuri reducătoare, manitol, 2-4% asparagină, 4-6% substanțe minerale, vitamine din grupul b, acid benzoic, albumină, mucină, dihidrostigmasterol etc.

Acțiuni: antiinflamator, antiseptic, cicatrizant, epitelizant.

Recomandări și mod de folosire:

  • Reumatism, dureri artritice: comprese și masaj local;
  • Menținerea sănătății scalpului și combaterea mătreții: spălături și masaj local.

Ingrediente / 100 ml: apa demineralizată, propilenglicol, rădăcină de lemn-dulce (glycyrrhiza glabra a€“ 14 g, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Nu conține coloranți artificiali sau substanțe alergenice.

Contraindicații: copii sub 12 ani; sarcină și alăptare; durata maximă a administrării neîntrerupte este de 8 săptămâni. A se întrerupe administrarea produsului în cazul apariției unor reacții alergice.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare: 50 ml.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Extract, hidropropilenglicolic, lemn dulce, 50 ml, Herbagen, Plafaria, antiinflamator, antiseptic, cicatrizant, epitelizant, reumatism, dureri artritice, scalp, par, matreata

Mainbanner1
Mainbanner3
Mainbanner2
Mainbanner4