• SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN 1L SANIDERM

SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN 1L SANIDERM

  • Saniderm
  • SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN 1L SANIDERM
  • În Stoc
  • 18,90RON

- OR -

Săpunul  lichid SaniDerm este ideal pentru splălarea mâinilor acasă, la birou, la serviciu, fiind recomandat atât în mediul casnic cât și profesional.

Utilizare: Se aplică ca atare (nediluat) cu ajutorul unui dozator de săpun sau cu pompa   dozatoare a recipientului 3-5ml( în funcție de gradul de murdărie) pe mâinile ude, se masează bine, timp de min 10 secunde până se formează o spumă bogată, după care se clătește cu apă din abundență.

Inci: Aqua, Sodium lauryl ether sulfate, Cocamidopropyl  betaine, Polyquaternium-7, Cocamide DEA, Dimethylbenzyl ammonium chloride, Bronopol,Citric acid, Citronellol, Geraniol, d-Limonene, Linalool, Coumarin.

ATENȚIONĂRI:  P102 A nu se lăsala îndemâna copiilor. P333 =P313 În caz de iritare  a pielii sau erupție  cutanată, consultați medicul. În cazul contactului cu ochii clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe  minute. Scoateți lentilele de contact dacă existăși dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritația ochilor persistă, consultați medicul.  În caz de înghițire, sunați la CENTRUL DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ (021- 318 36 02). Păstrați recipientul închis, la temperaturi cuprinse între 5-25 grade Celsius, ferit de acțiunea razelor solare.

Se folosește ca atare, NEDILUAT /   NU se COMBINĂ cu alte produse.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: saniderm, sapun, antibacterian, maini, virusi, bacterii, igiena, tegumente, lichid